atentatele din boston – speculatii si manipulare

Joi, 18 Aprilie 2013 | 0 Comentarii

Lucrurile sunt departe de a se fi liniştit în privinţa atentatelor din Boston. Ca şi în alte cazuri similare, în care oameni din ţările capitaliste au murit în atentate, şi acum se face foarte multă gălăgie. Se uită complet faptul că soldaţii americani (şi nu numai) omoară oameni nevinovaţi prin diverse ţări ale lumii. Sigur, soldaţii americani sunt bravi, atentatorii sunt laşi. Cel puţin aşa a spus Obama în interviul de după atentate.

Revenind la subiect, iată că apar filme, fotografii, secvenţe desprinse din filme. Locul nu este altul decât fix cel în care a explodat bomba. Avem mai jos un film făcut(?) de un om care are biroul exact deasupra locului în care a avut loc prima explozie. El începe să filmeze la câteva secunde de la explozie … Nu ştim cu ce a filmat, dar filmat.

Unii au publicat şi fotografii în care apar oameni cu rucsace în spinare, “neobişnuit de voluminoase”.

boston-suspects-1

boston-suspects-2

În altă fotografie apar doi bărbaţi care par a fi militari (după atitudine, îmbracăminte, etc.):

boston-suspects-3

Persistă încă ideea cu detonarea încărcăturii explozive de la distanţă, cel mai probabil prin GSM:

boston-suspects-4

Nu au rost alte comentarii. Ca şi în alte cazuri, autorii adevăraţi vor rămâne probabil necunoscuţi publicului. Că doar nu vă imaginaţi că nefericiţii ăia condamnaţi în atentatele din 11 septembrie chiar au putut organiza aşa ceva!

Surse foto/video: memeburn.com, abcnews.go.com

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.