atentate la Paris

Sâmbătă, 14 Noiembrie 2015 | 1 Comentariu

Şi a fost vineri, 13 noiembrie 2015. Nişte unii cu arme AK47, bombe artizanale şi alte dispozitive explozive au ucis 127 de persoane în Paris. Totul în mai multe atacuri, în locaţii diferite, inclusiv în apropierea unui stadion în care se desfăşura un amical de fotbal Franţa-Germania, meci la care asista preşedintele Franţei. Au apărut şi înregistrări făcute de persoane din vecinătatea locurilor în care au avut loc masacrele.

La meci s-a auzit explozia de lângă stadion, dar se pare că nu s-a anunţat nimic. Preşedintele a fost evacuat de serviciile de protecţie.

Stau totuşi şi mă întreb cât de bine organizaţi sunt “teroriştii” de nu au simţit absolut nici un pericol cei din serviciile secrete care sunt ocupaţi cu paza şi protecţia demnitarilor.

Şi pentru ca totul să aibă un capăt, astăzi a deraiat şi un tren TGV, accident în care au murit 7 9 10 persoane:

tgv-deraiat-franta-tren

harta-morti-atentate-paris-13-noiembrie-2015

Către toţi cretineii care îşi vopsesc poza de profil în steagul Franţei – facilitate pusă la dispoziţie de Facebook pentru a arăta solidaritate cu Franţa, nu uitaţi că încă mor răniţii din incendiul de la noi.

201511142140 – Conform unui bilanţ provizoriu, 128 de persoane au murit în atentatele comise vineri seară la Paris, iar 200 sunt rănite, 99 fiind în stare critică.

201511150808 – Conform unui bilanţ provizoriu, sunt 129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critică. Doi cetateni romani au murit in atentatele de la Paris, alti doi fiind raniti usor.

Un comentariu la “atentate la Paris

  1. AvatarMircea a comentat:

    Cover photo pe negru – pentru victimele de la Colectiv – și poză cu steagul Franței la profil.

    Lăsând gluma la o parte, în Asia a fost cutremur de 7 grade pe Richter. Tot vineri 13, dacă e vreo legătură…

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.