atentat terorist la Paris

Miercuri, 7 Ianuarie 2015 | 1 Comentariu

Islamicii au comis-o din nou, de data omorând la întâmplare oameni din sediul unei publicaţii satirice din Paris. Sunt înregistrări şi filme peste tot, m-a impresionat faptul că au folosit arme AK-47, în centrul capitalei Franţei. Atacatorii au tras foc automat asupra unei maşini de poliţie, 2 poliţişti find printre cele 12 victime anunţate deja:

atac-terorist-paris-ianuarie-2015-01

atac-terorist-paris-ianuarie-2015-02

Nişte jurnalişti aflaţi pe o clădire au filmat teroriştii care plecau cu o maşină, imediat după atentat:

atac-terorist-paris-ianuarie-2015-03

Guvernul a pus în aplicare planul Vigipirate, la cel mai înalt grad de alertă. Am trăit în Franţa în 1995 în timpul în care se aplica acest plan.

vigipirate-2015-01

Atunci musulmanii puneau explizibil şi cuie, bile şi bucăţi metalice în coşurile de gunoi şi le detonau de la distanţă. La acea vreme soldaţii erau peste tot, cu armele automate cu glonţ pe ţeavă şi degetul pe trăgaci.

vigipirate-1995

La asta duce libertatea de circulaţie a persoanelor, inclusiv acel spaţiu Schengen – fără controale la frontierele dintre statele membre. La asta duce procesul de islamizare a ţărilor occidentale.

atac-terorist-paris-ianuarie-2015-04

Un comentariu la “atentat terorist la Paris

  1. Alice a comentat:

    Din pacate chestiile astea cu Vigipirate functioneaza ca si lacatul: doar pentru oamenii cinstiti. Incompetenta e la ea acasa in toata Europa, islamistii radicali pleaca la “razboiul lor sfant” si se-ntorc in Europa ca-n branza. Niste CTP si Tolontan isi dau cu parerea, cica mortii ar fi de vina, asa se vede de la Bucuresti! Cand Horea Roman Patapievici a afirmat ca Romania e un c***: nu l-a impuscat niciun roman! Sunt Charlie, locuiesc la 300 km de Paris, prin deductie logica: Paris mi-e mai aproape decat mi-e Bucuresti!

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.