astia sunt viitorul tarii

Duminică, 20 Mai 2012 | 7 Comentarii

Exprimarea iniţială era mult mai dură, dar m-am hotărât să vă las să apreciaţi singuri ce vedeţi în filmul de mai jos. Actorii sunt elevi de liceu care – în 1-2 ani, vor fi absolvenţi. Absolvenţi care vor emigra, vor lucra sau vor face o facultate.

Credeţi că sunt şanse ca din impozitul plătit de ei să se poată plăti pensiile ?

Sursa: www.rtv.net

7 comentarii la “astia sunt viitorul tarii

 1. AvatarVlad a comentat:

  Imi aduc aminte cand eram prin scoala generala, cand eram tinut din scurt de catre ai mei. Aveam fundul vanat de la curea si eram obligat sa invat care mai tarziu in liceu mi-a prins foarte bine si bineinteles la facultate. Acum mie rusine sa le multumesc pentru ca m-au batut de mic si nu m-au lasat sa stau cu cei din fata blocului care frecau menta toata ziua si acum sunt niste ratati, unii nu au terminat liceul, altii prin puscarie si tot asa. Nu stiu ce se va intampla cu aceasta generatie, probabil ca datorita lor va incepe un razboi s-au nu stiu e aiurea de tot.

  Grija cu limba romana … “v-a” …

  Răspunde
 2. Avatarmaria a comentat:

  Ai cam luat bataie degeaba….mai recapituleaza un pic ortogramele,in special
  s-au si sau (care se scrie legat atunci cand dumneata si eu si altul il poate inlocui si ORI), Ai grija, realizatule!!!!!!

  Răspunde
 3. AvatarVlad a comentat:

  @Maria, bravo ai o ironie in tine…. bine am facut 2 greseli sau poate mai multe, dar nu cred ca trebuia sa te legi de ceea ce am scris eu, ci de articol. In fine nu bag mana in foc dar cred ca ai stat cel putin 5 minute cu un dictionar de ortografie ca sa scrii corect comentariul pentru a imi da cu firma-n cap. O seara buna!

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   @Vlad – Nu se scrie niciodata “a imi da” … se scrie “a-mi da”. Si ca sa-ti dai seama cand se scrie “sau” si cand “s-au”, asta se invata devreme, la scoala. Unele lucruri in comentariul tau le-am mai corectat eu, ca altfel iesea mai mult fum. Dar astea sunt detalii, in viteza se mai comit si greseli. Important este ca atunci cand esti serios pe treaba sa scrii cum trebuie.

 4. Avatarmaria a comentat:

  @vlad- nu am intentionat sa-ti dau cu firma in cap. Daca tu ai fi stat 5(cinci) minute sa te lamuresti cu o ortograma extrem de simpla, asta nu inseamna ca toata lumea are acelasi nivel ca dumneata.Eu te-am atentionat doar… si am aratat ca nu se justifica bataia luata in copilarie…cel putin in ale gramaticii limbii romane. Se poate, nu bag nici eu mana in foc, dar poate esti documentat in alte domenii si nu ai mai avut timp sa te preocupi si de limba romana.Daca dumneata esti roman, eu cred ca primul lucru si ft.important e sa scrii corect romaneste , ca ,apoi ,sa-ti ia cineva in seama comentariul.
  Imi cer scuze daca te-am lovit cu aceste cuvinte, dar in ce ma priveste nu dau doua parale pe cei ce nu scriu macar corect si fac asemenea greseli ,la care si un elev de clasa intai se pricepe fara dictionar.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.