astazi dam jos la cotroceni

Marţi, 24 Ianuarie 2012 | 0 Comentarii

Antena 3 este un post de televiziune extrem de curajos. Chiar in acest moment si-au trimis reporterul printre oameni, intrebandu-i ce doresc. Nu pot inregistra partea video, dar va redau din memorie ce spunea un personaj, care dupa toate aparentele sufera de o boala psihica:

Reporter: De ce ati venit in piata ?
Protestatar: Am venit … astazi este 24 … si vrem sa dam jos. Daca nu … dam aici, … dam la Cotroceni.

manifestand cu retard

Sandra incerca sa-l opreasca pe reporter, strigand in zadar “Petre, Petre …”, dar Petre nu auzea si tot dadea in direct, regia nefiind atenta in acel moment. Pana nu i-au taiat sonorul lui Petre, nu s-a rezolvat problema. Si alti manifestanti intervievati pareau sa nu aiba absolut nici o legatura cu manifestarea la care se aflau. Insistenta cu care prezinta unii chestiunea mai mult strica decat ajuta. Privitorii isi pot pune o intrebare legitima: sunt relevanti manifestantii ?

Apar din nou pancartele cu “Legea Cojocaru“, semn ca oamenii lui Danut au bagat niste bani de diurna in toata chestiunea.

Cat o priveste pe Sandra, mie personal mi se pare un personaj sinistru (nu singurul insa). Se comporta cu invitatii de parca ea ar detine adevarul absolut, iar cei din fata ei sunt niste cretinei care comenteaza punctual pe o tema data de ea. Abia acum il inteleg pe Moise Guran care s-a carat cu echipa cu tot la TVR2.

P.S. Stiu, astazi am fost platit de cei de la putere. Ieri am fost platit de opozitie. Oare maine cine da banii ? Accept si bonuri de masa …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.