apple lansează ios 7

Miercuri, 12 Iunie 2013 | 6 Comentarii

Apple va lansa IOS 7. Deocamdată e disponibilă versiunea Beta … Ca funcţionalitate seamănă cu Android, la înfăţişare aduce a Windows. În rest este extrem de original şi e musai să-l ai pe telefon. Pare să fi reparat mizeriile din IOS 6 – cel puţin harta … Vă mai amintiţi când Apple recomanda utilizatorilor de iPhone 5 să folosescă Google Maps?

Dacă aveţi de pierdut aproape 2 ore, puteţi vedea înregistrarea prezentării.

La aceeaşi conferinţă s-a lansat Mac Book Pro. Extraordinar de interesant, dar îmi scapă ce anume au făcut Apple … Procesorul este i7 de la Intel, procesorul grafic este GT650M de la NVidia, memoriile sunt Samsung, memoria flash (adică SSD) de maxim 768 e făcută şi ea, probabil, tot de Samsung. Da, investesc mult în proiectare … dar până la urmă asamblează bine nişte componente făcute de alţii.

Aşteptăm parodiile ..

6 comentarii la “apple lansează ios 7

 1. AvatarSorin Chihaia a comentat:

  Toata treaba la Apple e brand-ul, stiu sa-si promoveze produsul si stiu sa-l vanda. Nu fac 100 de versiuni de telefoane, tablete sau laptop-uri, fac unul si bun. Au realizat multe progrese in ultimul timp cu sistemul de operare, au integrat si sincronizat datele de pe telefon, tableta si laptop intr-o maniera utila. In legatura cu acel macbook pro, singura lor contributie e carcasa de calitate, sistemul de racire si rezolutia care depaseste 1920×1080. Pretul ramane unul foarte piperat, undeva la 12000 ron, pe cand eu pot gasi aproximativ aceeasi solutie undeva la 4600 ron. Inca nu am update la ios 7 dar abia astept sa-l testez.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   O să am curând şansa să testez un MacOS X şi atunci voi scrie mai multe. Mac Pro vechiul model l-am avut pe mână, dar m-a lăsat complet rece, în sensul că nu văd sensul pentru care cineva ar plăti dublu pentru o aceeaşi dotare hardware. Sigur, sunt multe detalii care ajută, dar dublu?

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.