aplicaţiile cu hărţi distrug vieţi

Duminică, 4 Ianuarie 2015 | 2 Comentarii

Un film motivaţional, din seria celor care ajută puţin spre deloc – film ajuns viral, transmis pe … Facebook de sute de oameni. Lucrurile sunt exagerate voit, tehnologia este într-adevăr o piedică în calea relaţiilor interumane, dar beneficiile pe care le aduce sunt şi ele de luat în calcul. Că o grămadă de oameni pierd ore bune pe Facebook, zilnic, e o poveste tristă, dar obiceiul va dispărea odată cu închiderea portalului de “socializare”. Dar vai, Facebook nu se va închide niciodată! Staţi calmi, se va închide şi va apărea altceva, nimic din ceea ce s-a inventat în domeniul tehnologiei nu este veşnic – dovadă că site-urile de genul “haifaiv” sau altele similare sunt istorie.

După ce l-am văzut am tras o concluzie simplă, aceasta fiind ideea în jurul căreia a fost făcut clipul: aplicaţia Google Maps şi echivalentele sunt nişte mizerii, pentru că din cauza lor pot rata şansa de a agăţa o gagică. Aşa?

P.S. Aţi observat că cel care a tradus a scris “teneşi”? Profi …

2 comentarii la “aplicaţiile cu hărţi distrug vieţi

  1. gbriel a comentat:

    depinde, atinge niste puncte sensibile filmul. sa fim totusi cumpatati. un film similar, m-a facut sa renunt la facebook acu cativa ani. peace & love

    Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.