antena 3 a castigat alegerile

Duminică, 16 Decembrie 2012 | 3 Comentarii

Estul României este sub zăpadă de mai bine de 12 ore. Viscolul a mutat nămeţii înapoi pe drumuri, în unele zone chiar a nins din nou. Firesc era ca televiziunile de ştiri să prezinte de la faţa locului cum stau lucrurile. Cel mai maro post de televiziune – Antena 3, este preocupat exclusiv de partea politică a vieţii.

antena3_viscol_stiri

Alte televiziuni sunt preocupate de problemă şi prezintă lucrurile din teren:

rtv_viscol_stiri

Vă mai amintiţi când pe vremea guvernului Boc, Antena 3 prezenta în direct, de pe toate drumurile posibile, ştiri cu oameni înzăpeziţi? Dacă vă amintiţi trebuie să vă dezobişnuiţi să mai credeţi că Antena 3 va salva ţara … Nu, pe ei îi doare fix undeva de soarta oamenilor, pe ei îi interesează doar să fie la putere, îi interesează doar ca securistul bătrân care le este patron să fie la putere şi să nu facă puşcarie. Vă mai amintiţi când Voiculescu a demisionat din Senat când dosarul penal în care era acuzat de spălare de bani era în faza de pronunţare la ICCJ? Am scris atunci de ce a demisionat …

Votul acordat USL nu va schimba cu nimic în bine viaţa celor care i-au votat. Primele măsuri luate după alegeri ne dau un prim indiciu în acest sens.

Sigur, chiar dacă este doar penibil, Dănuţ transmite un mesaj de bucurie:

Se bucură că votanţii USL au luat ţeapă. Au luat pentru că o vor duce mai rău decât pe vremea când Boc era prim ministru.

3 comentarii la “antena 3 a castigat alegerile

  1. AvatarBucovinean a comentat:

    Foarte adevarat, la noi lumea nu gandeste ci vor sa le zica alti ce sa faca, isi tin mintea odihnita!!! Era un citat de filozofie asiatica care zicea ceva de genul “indiferent de cate ori si din cate surse ti se zice ceva, atata timp cat tie nu iti pare logic/plauzibil/de crezut nu crede”, dar asta ar implica ca fiecare sa isi bata capul putin sa vada are sens, are logica, e interesat sau nu cine zice de ce zice, etc….

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.