anonymous au fost retinuti

Miercuri, 30 Mai 2012 | 3 Comentarii

Cunoscuta grupare autointitulată Anonymous a fost destructurată iar o parte dintre membri reţelei au fost reţinuţi. Oamenii erau departe de a fi nişte hackeri. Ei erau rudă cu prostul cu clona şi foloseau programe descărcate pe net pentru a putea pătrunde în sistemele informatice ale instituţiilor. Instituţii care au ca administratori de sistem persoane plătite prost.

anonymous

Vă mai amintiţi cum protestau ei împotriva ACTA şi cum se dădeau ei apărători ai libertăţii pe Internet ? Au făcut şi un film:

Ştirea completă aici. În mod cert băieţaşii o să facă un pic de pârnaie, aşa cum îi stă bine oricărui cretin care se ocupă cu lucruri şmechere.

Oare cine o să ne mai apere de ACTA ?

3 comentarii la “anonymous au fost retinuti

 1. Bogdan a comentat:

  In primul rind toti vorbesc de Anonymous Romania, ca mai e una internationala, care inca nu a fost .. ahmm “destructurata?”. In al doilea rind cred ca vorbim de o prezumtie ca pustii aia ar fi Anonymous Romania, ca si o prezumtie a cine pare a fi autorul videoclipului. (chiar nu stiu cine l-a facut.)

  Asa si eu imi fac un site maine ce se numeste PirateBay.ro si zic ca-s var sau frate cu cei de la TPB.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Un punct de vedere corect. Partea cu adevarat interesanta este ca unele site-uri pe care acesti mici mesteri le-au modificat sunt gazduite pe servere din reteaua STS. Un traceroute dezvaluie misterul …

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Mihai Olimpiu a comentat:

  Na, ce pacat ca ciumpalacii nu stiu sa ramana sub radar, erau distractive stirile cu cei ca ei! Prostul cu clona a fost vedeta ceva timp, lucru deloc rau, multi sunt pacaliti din nestiinta.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.