angela merkel la sibiu

Marţi, 4 Noiembrie 2014 | 0 Comentarii

Mai multe site-uri anunţă, pe surse, că Angela merkel va veni în vizită la Sibiu, între cele două tururi de scrutin.

angela-merkel-iohannis

Potrivit unor surse citate de Ziar de Cluj, intre turul unu si doi de scrutin, Klaus Iohannis va primi, “cu totul intamplator”, vizita privata a cancelarului german Angela Merkel, care doreste astfel sa dea un semnal electoratului ca Germania este alaturi de Iohannis si ca il sustine pentru Cotroceni.

Vizita ce va avea loc la Sibiu a bagat deja in alerta serviciile secrete. “Este vorba de o intelegere intre niste giganti. Germania si SUA au interese majore in Romania. Au impartit feliile. Este evident, Germania a ales sa il sustina pe Iohannis. SUA prefera sa influenteze numele premierului. Care va fi George Maior, indiferent de cine va castiga Cotroceniul. Pana una alta, vad ca intelegerea isi urmeaza cursul”, a declarat sursa din PNL pentru Ziar de Cluj.

Reţinem că George Maior va fi viitorul premier, indiferent de cine câştigă alegerile în turul 2. Numele a fost vehiculat şi de tabăra PSD, care acum îl bagă la înaintare pe Tăriceanu. Vă daţi seama cât de puţin contează votul dacă lucrurile sunt atât de în detaliu stabilite dinainte? De alţii, nu de noi …

E posibil totuşi ca ştirea să nu fie decât o petardă de presă, care să aducă un plus de voturi pentru un anume candidat.

Notă: La articolele cu subiecte politice comentariile sunt dezactivate, pentru simplul motiv că ele reprezintă un punct de vedere, subiectiv. Nu încerc să influenţez pe nimeni, lucrez doar cu materiale – poze şi filme, publice, şi cu ştiri care sunt verificabile. Dacă aveţi alte păreri, le respect, dar nu fac polemică, fiecare are dreptul să voteze cu cine vrea şi să creadă ceea ce crede de cuviinţă. Drept la vot are şi cel cu dinţi, şi cel fără dinţi, cel care nu a făcut o oră de şcoală dar şi un academician, un criminal în serie, un hoţ mărunt sau un hoţ de licenţe Microsoft. Fiecare vot are aceeaşi greutate, asta e democraţia.