americanii in vizita la cotroceni

Marţi, 10 Iulie 2012 | 6 Comentarii

Ambasadorul SUA a venit la Cotroceni. Atât Traian Băsescu – preşedinte suspendat cât şi Crin Antonescu – preşedinte interimar, sunt la muncă. Este primul oficial care discută după schimbarea preşedintelui cu preşedintele României – privit ca instituţie.

ambasadorul_sua_cotroceni

După cum scriam recent, americanii s-au săturat de Traian Băsescu, asta însemnând şi că au dat semne clare că doresc schimbarea. Iar vizita de astăzi este un alt semn că americanii s-au implicat şi se implică activ în schimbările politice recente.

Asta pentru cine are urechi să audă şi minte în cap să priceapă ceva din ce se întâmplă …

6 comentarii la “americanii in vizita la cotroceni

  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Daca esti băsist e clară treaba. Ce legătură are comentariul tău cretin cu faptul că ambasadorul SUA a fost în vizită la Cotroceni ?

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 1. ala rau a comentat:

  Nu inteleg de ce ii sustii pe comunistii de PSD-isti in primul rand. Te pomenesti ca au facut mare bine tarii asteia. In fine… Voiam sa zic ca in ultima vreme ai dat-o pe aratura cu USL-istii. macar fii impartial si iti vom citi blogul in continuare cu placere….

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   1. Cum ai tras tu concluzia că eu susţin USL ? Mai citeşte pe aici şi te convingi.
   2. Nu forţez pe nimeni să citească nimic.
   3. După cum am şi scris aici nu am simpatii politice. Partidele din România sunt departe de ceea ce trebuie să fie un partid politic adevărat. Deci nu se merită.
   4. Băsescu a minţit constant în ultimii 3 ani, a promovat toate panaramele şi toţi hoţii în funcţie de conducere. A fost şi preşedinte şi prim-ministru şi membru de partid şi preşedinte de partid. Adică – într-un singur cuvânt – dictator.

   Asta e motivul pentru care va pleca !

   Din exterior lucrurile e posibil să pară altfel, dar realitatea trăită zilnic aici face ca orice om responsabil să gândească aşa.

   Jignirile le punem pe seama băsismului. Comentarii similare nu vor mai fi aprobate.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Camil a comentat:

  Probabil cea mai mare minciună a regimului Băsescu şi care a prins din plin la dezinteresaţi şi abjecţi a fost povestea cu Băsescu anticomunist care a condamnat comunismul în Parlament prin fiii şi nepoţii celor care l-au adus în România pe tancurile sovietice. Adevărul e că preşedintele suspendat a fost un comunist şi un profitor de frunte al acelui regim, apoi a fost un FSN-ist cu greutate şi nu a ratat niciun guvern până când a plecat cu gaşca lui Roman în Partidul Democrat.

  Mulţi se întrebau dacă Gitenstein a plecat în vacanţă împreună cu Monica Macovei, că ambilor le-a tăcut gura imediat după votul din Parlament. Uite că nu a plecat nicăieri. La toamnă, însă, va pleca, fiindcă şi în SUA se schimbă preşedintele.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Monica Macovei face jocul lui Băsescu, joc care – cu totul şi cu totul întâmplător, este contra intereselor României. Ambasadorul SUA face strict ce i se spune de la Washington. La fel ca şi Wesley Clark, noul consilier al lui Ponta. Nu cred că îşi poate cineva altceva …

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.