americanii s-au saturat de basescu

Vineri, 6 Iulie 2012 | 0 Comentarii

Titlul ar putea fi un pic mai lung şi realizat sub formă de întrebare, ceva de genul “Doar americanii s-au săturat de Băsescu sau şi o parte din serviciile secrete româneşti?”.

La câte se întâmplă şi se spun în aceste zile, la câtă manipulare apare pe mass-media afiliată politic, e greu de presupus că nu există un scenariu stabilit cu foarte mult timp în urmă.

Americanii au făcut ieri o mutare strategică, de o importanţă capitală. Wesley Clark a fost numit consilier al primului ministru Victor Ponta. Nu cred că este întâmplătoare această numire, semnalul fiind dat atât pentru cei din UE cât şi pentru cei din serviciile secrete româneşti, care ştiu şi înţeleg lucrurile cu mult mai bine decât cred unii.

wesley clark

Germania mârâie de complezenţă, diverşi parlamentari europeni anunţă că au propus diverse prostii pentru a ne retrage dreptul de vot din Parlamentul European. Aşteptăm reacţia marelui vecin de la Răsăsit.

De ultim moment este şi cursul de referinţă, curs care este astăzi la cel mai scăzut nivel din istoria României: 4,5142. Blaga zice că Ponta şi USL au distrus economia ţării. Când au distrus-o, în cele 3 săptămâni de când au primul ministru?

Că apar unii pe televizoare şi comenteză, că apar greţoşi precum Ion Cristoiu şi Radu Moraru care îşi dau cu părerea în apărarea comandantului suprem, e un lucru normal şi firesc – cineva te plăteşte şi tu vorbeşti la televizor ce îţi dictează acel cineva. E cam ca prostituţia: cel care plăteşte spune şi cum se realizează actul. Suspendarea a fost stabilită şi se va produce, iar lumea – care o duce foarte greu şi datorită proastei guvernări PDL, va vota cu entuziasm.

Singura parte cu adevărat proastă este că nici USL nu va fi capabilă să scoată ţara din rahatul în care ne-a băgat Băsescu prin măsurile economice complet lipsite de viziune.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.