amazon prime air livrare în 30 de minute

Luni, 2 Decembrie 2013 | 3 Comentarii

Amazon încearcă ceva interesant în materie de livrări rapide. Amazon Prime Air se numeşte şi utilizează mici drone autonome care se deplasează de la depozitul Amazon până fix la destinatar în faţa casei:

Se pun numeroase probleme, unele care ţin de partea de securitate şi altele de o eventuală aglomeraţie a cerului în cazul în care se utilizează zeci, sute sau, de ce nu, mii de astfel de aparate zburătoare. Nu cred că asta va fi soluţia viitorului, dar ca idee însă, merge!

amazon-prime-air-drone

techcrunch.com

3 comentarii la “amazon prime air livrare în 30 de minute

 1. AvatarMihai Badea a comentat:

  In Romania cu siguranta nu ar functiona, deoarece romanul ar astepta quad-copter -ul la destinatie si ar arunca o plasa peste el, dupa ca l-ar vinde pe okazii 🙂

  Răspunde
 2. Avatargabi a comentat:

  pai si cum stii cand a ajuns produsul in fata casei?(poate a ramas fara energie, sau zboara contra vantului,etc.) quad-ul suna si la usa? (nu poti sta ca in reclama cu ochii benocliti pe vizor pana vine). Parerea mea e ca pe aceeasi bani pot fi angajati curieri pe bicicleta, si e mult mai fiabil…

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Corect, e multă reclamă şi ideea nu e nici măcar aşa de originală. Evident că nu ar putea funcţiona în condiţii reale, fiind multe elemente care perturbă procesul.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.