amazon fire phone

Vineri, 20 Iunie 2014 | 2 Comentarii

Amazon şi-a lansat pe 18.06 seara propriul telefonul mobil, Amazon Fire Phone. Evenimentul nu a fost transmis Live în on-line, aşa încât puţini au avut privilegiul de a-l vedea:

Interesant, dar sunt curios cam cât va ţine bateria dacă vor livra reclame pe el continuu. Şi câţi oameni vor rezista nervos în a-l utiliza aşa, cu reclame peste reclame.

Câteva caracteristici tehnice:

amazon-fire-phone-caracteristici

Aia cu “stand-by time: 285 hours” v-aţi prins, sper, că este o glumă sinistră. Cu telefonul în stand-by şi cu toate conexiunile şi opţiunile de background inactive nu are cum să nu ţină 12 zile bateria.

Problema e că vine cu un sistem de operare proprietar, deci cu bug-uri la greu, şi cu card nano-SIM preinstalat, deci mai greu cu schimbări de reţea, etc. În mod clar telefonul, dacă va ajunge şi la noi, nu se va putea cumpăra şi utiliza “la liber”.

2 comentarii la “amazon fire phone

  1. Gicu de la cazane a comentat:

    Problema majora pe planeta asta e ca unii inventeaza tot felul de mizerii cu care sa dea tzeapa un an sau doi dupa care sa plece cu banii lasand clientii cu ochii in soare. Asa s-a intamplat cu symbian la nokia, cu bada la samsung, cu blackberry, iara la nokia cu windowz8 si asa mai departe. Cea mai recenta tzeapa e jolla cu os selfish. Acum avem si amazon OS? Cand va disparea odata prostia ?

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.