am lucrat la sri

Marţi, 23 Octombrie 2012 | 2 Comentarii

Bestjobs e un site foarte tare. Aşa de tare încât şi foştii lucrători ai serviciilor de informaţii – SRI este un exemplu, simt nevoia să împărtăşească din experienţele profesionale ale trecutului. Un exemplu este şi domnul Chifu Daniel, fost lucrător la UM 0822. Domnul Chifu s-a ocupat de “Coordonarea activităţilor informative ale profilului “Securitate economică” – managementul activităţilor de obţinere şi prelucrare a informaţiilor.”, ceea ce e foarte tare, trebuie să recunoaştem. Dovada mai jos:

am_lucrat_la_sri_01

Mă gândeam că anunţul de angajare postat de Serviciul de Informaţii Externe pe Google Ads e cea mai tare fază posibilă. M-am înşelat – se poate mai mult!

Întrebare: De cât timp are nevoie cineva pentru a compune, din rezultatele de la Google, liste cu foşti şi actuali lucrători activi ai diverselor servicii? Indiciu: Începeţi căutările pornind de la declaraţiile de avere completate de soţiile/soţii acestora şi disponibile public, conform legii.

Sursa: bestjobs.ro

2 comentarii la “am lucrat la sri

  1. Alexandru a comentat:

    Da, am avut placerea de a-l cunoaste pe domnul Chifu, intrucat si eu am activat putin la resedinta ING din Suceava, unde lucreaza si dumnealui si unde ppot sa zic ca are succes! Totusi nu mare mi-a fost mirarea cand am aflat trecutul lui..
    Sanatate multa d-le Omrau

    Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 1

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.