am învins în grecia

Marţi, 7 Iulie 2015 | 0 Comentarii

După ce grecii au votat ieri OXI – adică au spus NU măsurilor de austeritate propuse de creditori pentru ca Grecia să-şi poată achita datoria externă, numeroase au fost opiniile care spun că e foarte bine aşa. E bine că grecii se opun măsurilor de austeritate – în principiu nimeni zdravăn la cap nu ar vota pentru reducerea salariului, pentru creştere numărului de ore lucrătoare, şi pentru câte şi mai câte ar rezulta din aplicarea măsurilor.

O opinie interesantă vine şi pe site-ul www.russiatoday.ro, prin vocea lui Dan Musetoiu. El ne spune aşa:

Da, se pare că în Grecia am învins! Globaliştii şi servitorii lor au pierdut! Bravo, Grecia!

După reunificarea peninsulei Crimea cu Rusia, anul trecut, rezultatul votului de ieri din Grecia este un nou semn că istoria nu s-a terminat. Globaliştii, ideologii sclaviei moderne, care încearcă să ne convingă că Troika finaciară este noua Sfântă Treime a mileniului trei, la care ar trebui să se închine toată suflarea planetei, au pierdut. Şi vor mai pierde, bătălie după bătălie, pentru că asta este soarta blasfemicilor.

În România, fel de fel de ţuţipide şi ţuţipizi îşi dau ochii peste cap pe micile ecrane, acoperiţii serviciilor de propagandă ale SUA şi descoperiţii lui Soros se împleticesc în tastatură, în căutare de argumente pentru care votul poporului grec nu ar trebui să fie suveran.

russia-today-grecia-am-invins

Nu e foarte clar cine sunt acei “am învins”. Mai mult:

În creierele lor infestate, democraţia ar trebui să fie validată de FMI şi Banca Mondială. Ei nu înţeleg, şi nu vor înţelege vreodată ce s-a întâmplat ieri. Nu vor înţelege că lecţiile de democraţie trebuie învăţate de la cei care au inventat democraţia, nu de la comandantul portavioanelor americane. Văd la Realitatea TV, postul TV cu cea mai mare creştere de audienţă în prime time, că discursul ministrului de finanţe al Greciei este ignorat în favoarea aberaţiilor care se rostesc în platou. Mă uit la metastaza presei din mainstream.

Implicaţiile geopolitice ale votului de ieri au amplitudinea impactului planetei cu un meteorit, impact care va duce la dispariţia dinozaurilor lumii unipolare. Merkel şi Hollande au cerut deja o reuniune de urgenţă a liderilor statelor din zona euro, mai exact a vasalilor locali. Printre dinţi, învinşi cu propriile arme, politicienii corupţi ai Europei spun că rezultatul referendumul din Grecia ar trebui respectat. De parcă respectarea voinţei unui popor suveran ar trebui să aibă aprobarea lor.

Va urma Italia. Apoi Spania. Apoi Portugalia. Tsunami-ul declanşat de cutremurul geopolitic din Grecia nu se va opri. Eu sper să nu se oprească până nu va ajunge şi la noi.

Dacă e să analizăm un pic, vedem că domeniul e pe persoană fizică, de unde şi presupunerea că ceea ce e pe site reprezintă punctul de vedere al unei persoane fizice şi nu punctul de vedere oficial al guvernului de la Moscova.

russiatoday-rotld

Căt îi priveşte pe greci, treaba e relativ simplă: ei au împrumutat bani, au trăit bine, iar acum nu au cum să dea banii înapoi. Vorbim de ţară în ansamblu aici. Problema e că de peste zece ani se merge în pierdere, motiv pentru care mi se pare complet straniu ca un creditor să continue să dea bani în neştire unuia care consumă mai mult decât produce. Pentru că în Grecia s-a consumat mai mult decât s-a produs, indiferent dacă asta s-a făcut democratic sau nu, sau dacă în ţara respectivă s-a inventat sau nu democraţia.

Acoperiţi în presă?

sursa

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.