ajutoare de stat

Miercuri, 9 Iulie 2014 | 3 Comentarii

De “Programul pentru stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzători” beneficiau până acum tinerii cu vârste de până la 35 de ani. De joi 10 iulie 2014, iniţiatorii de businessuri de orice vârstă pot depune proiecte pentru a primi creditul nerambursabil de până la 10.000 de euro din valoarea totală a cheltuielilor aferente planului de afaceri.

ajutoare-de-stat

Programul a fost lansat acum trei ani, iar în urma succesului de care s-a bucurat până acum s-a decis prelungirea lui până în anul 2020. Astfel, în fiecare an, cel puţin 550 de debutanţi în afaceri vor putea beneficia de sprijin financiar din partea statului. Proiectul a condus la crearea a peste 10.000 locuri de muncă.

Detalii despre program precum şi toate documentele necesare pentru depunerea cererilor găsiţi aici.

3 comentarii la “ajutoare de stat

 1. Gicu de la cazane a comentat:

  Ehhhh…, asta e doar inca o palma peste obrazul platitorului de impozit roman! Cei care beneficiaza de aceste sume sunt copiii parlamentarilor si persoane fictive, banii ajung la fondul de construit vile / cumparat masini de fite.
  Sa-l aplaudam pe Victor Ponta !

  Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 1

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Ordonanta e de pe vremea PDL … dar daca tu zici, te credem. Daca ai ceva informatii cu persoane fictive si ce mai spui tu, mai bine mergi la Parchet, nu are rost sa tii in tine. Nu de alta, dar se numeste “tainuire” daca nu dai pe goarna tot ce stii.

   Comentariu bun. Thumb up 4 Thumb down 0

 2. Gicu de la cazane a comentat:

  Sfatul pe care il dai in mod normal ar trebui sa fie cel de urmat, cel corect, etc. Dar conform propriei experiente sa incerci sa dai pe goarna ceva poate fi extrem de periculos, mai ales daca esti casatorit, cu familie, cu copii, etc. Daca as fi singur si liber sa plec oriunde in clipa asta as da pe goarna tot. Dar asa iti zic numai o intamplare, 100% reala, sa nu crezi ca inventez. Am infiintat o firma, din proprie putere, de la 0 lei zero bani, nu am avut pe nimeni ruda nici in parlamant nici mostenire nimic. A si mers forma promitator de bine vreo 6 luni, era pe profit, eram bucuros. Si ce crezi ca se intampla intr-o zi: suna cineva la usa la mama, ca fiul lui XY are firma Z ? Ca vrea o intalnire ca are ceva important de spus. Si ma intalnesc cu tipul, si zice foarte subtil, ca vrea o sponzorizare la clubul lui, si ca am fost recomandat ca afacerist serios de domnul Pop de la finante, care joaca tenis cu el. Era vorba la vremea aceea de 20 milioane. L-am tras de limba cat am putut, si am si sunat pe cineva cunoscut, am aflat ca Dl Pop e seful Garzii Financiare din Tg-Mures. Adica ai inteles cum statea treaba? Daca nu ii plateam lui asta 20 mil a doau zi aveam armata lui Dl, Pop la firma sa-mi dea amenda 100 milioane si sa dau faliment si poate si in datorie si cu procese pe cap. Culmea e ca: am fost atat de credul sa ma duc la politie sa-l reclam pe asta. Dar peste 3 zile a aparut politia (militia?) la mine acasa la usa sa semnez un document (de fata cu sotia si cu copilul) ca imi retrag plangerea impotriva santajistului. Ai inteles, nu? Politia !
  Ce sa mai zic, pana la urma am inchis firma, acum lucrez ca angajat la o firma.

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.