ai telefonul ascultat

Vineri, 22 Martie 2013 | 2 Comentarii

Cum afli dacă ai telefonul ascultat? Păi nu afli decât în momentul în care vezi la vreun proces în care eşti parte nişte stenograme. Şi nici măcar atunci nu poţi fi sigur că a fost interceptat telefonul tău.

Iată că Dan Diaconescu, acest salvator al unei naţiuni care nu se vrea salvată, a găsit reţeta. El poate determina rapid, fără nici cea mai mică urmă de îndoială, dacă nu anume telefon mobil este ascultat. Reţeta folosită de el este foarte simplă: apelezi numărul 544 (în Orange). Dacă se aude un zgomot ca de robot (ce-o fi însemnând asta?), atunci ai sigur telefonul ascultat.

dan-diaconescu

Singura problemă e că 544 a numărul de acces CSN pe reţeaua WAP a Orange, deci fără absolut nici o legătură cu ascultatul. Dar paranoia este în floare şi oricine poate emite păreri. Poporul fiind slab spre deloc educat, cuplează la prostii.

Mai multe detalii aici.

2 comentarii la “ai telefonul ascultat

 1. AvatarAnti-interceptare Mobil a comentat:

  Acum oricine poate afla daca si cand anume ii sunt ascultate convorbirile telefonice.
  Telefonul anti interceptare cu IMEI variabil te anunta de fiecare data cand apelul este interceptat, sau cand telefonul este localizat.
  Mai mult aici:

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Cum poti sa afirmi ca stii cand iti sunt interceptate convorbirile? Cat de cretin poti sa fii? Daca vrei detalii, iti explic …

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.