pe cine a suparat adrian nastase

Duminică, 3 Februarie 2013 | 1 Comentariu

Este o întrebare … Nici până în ziua de astăzi nu am înţeles care sunt cauzele pentru care Adrian Năstase este la puşcărie. Omul a fost prim ministru, a avut contacte cu cei mai importanţi şi mai influenţi oameni ai lumii, a fost ministru de externe (funcţie în care iei contact cu o mulţime de informaţii la care oamenii normali nu au acces). A fost profesor universitar, i-au trecut prin mână o mulţime de oameni care acum sunt avocaţi, procurori, judecători, ambasadori, spioni, etc. Pe scurt, a fost o persoană care nu putea fi încadrată la categoria persoanelor obişnuite. Este un om extrem de inteligent. Bun … Cum dracu se face că un asemenea om ajunge în puşcărie, alături de deţinuţi de drept comun? Cum se face că unii care au omorât, au violat, au furat milioane, sunt condamnaţi cu suspendare, iar el, omul atotputernic, este băgat la zdup?

Îmi vine extrem de greu să cred că este doar opera lui Băsescu … dar extrem de greu. Şi am aşa o bănuială că omul a supărat pe cineva mult mai puternic, mai important şi mai influent din lumea asta mare. Pe cineva pe care nu îl pot intui, dar a cărui osteneală în a-i demonstra lui Năstase cât este de puternic a dat roade. Colac peste toate, DNA a pus sechestru pe bunurile imobile şi mobile ale familiei Năstase (case, tablouri, etc.).

birou_adrian_nastase

Mai există însă şi versiunea unui teatru scurt, cu Adrian Năstase în rolul principal. Scopul punerii în scenă a operei ar putea fi acela de a demonstra opiniei publice că oricât de curat şi de puternic a-i fi, justiţia te poate îngenunchia din motive inventate, chiar politice. Piesa se va sfârşi cu happy-end. Şi uite aşa lumea va accepta mai uşor viitoarea decizie a parlamentului privind imunitatea foştilor preşedinţi. Aşa scapă şi Băsescu de toate problemele … Dezvoltaţi ideea pe linia punctată.

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.