adrian nastase se trezeste devreme

Miercuri, 30 Mai 2012 | 0 Comentarii

Ştirea e pe toate mediile. Adrian Năstase l-a sunat pe Constantin Grăjdan, pe telefonul mobil, la ora 5 dimineaţa. Informaţia a fost transmisă de procurori sub forma: “Să ne spună domnul Adrian Năstase ce a discutat cu domnul Grăjdan la telefon la ora 5 dimineaţa, pe data de 22 mai.”.

Reamintim că pe 22 mai ISC, prin domnul proaspăt director, a trimis o scrisoare la ICCJ prin care ISC nu se mai constituie parte civilă pentru recuperarea daunelor în procesul în care este inculpat Adrian Năstase. Din punctul meu de vedere e tare de tot. Personal aveam o oarecare îndoială în momentul în care Năstase striga în gura mare că e acuzat pe nedrept şi că este victima unui proces politic. Nu cred că are nici un iz politic procesul, sau dacă are, are doar prin faptul că acuzatul este om politic. Daunele au fost între timp rezolvate scriptic prin stornarea unor facturi.

Vă rog să citiţi şi o argumentaţie extrem de raţională a faptului că Adrian Năstase nu are cum să fie victima unui complot politic. Fiindcă Adrian Năstase nu este un om simplu. El este profesor de drept, mare parte dintre avocaţi, judecători, procurori i-au fost studenţi. Echipa de avocaţi care îl apără i-a avut studenţi pe mulţi dintre cei care se plimbă pe holurile palatelor de justiţie de prin ţară.

adrian_nastase_mediafax

Ştirea completă poate fi citită aici.

Sursa foto: mediafax.ro

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.