Adrian Năstase îl atacă pe Cap de Porc

Vineri, 12 Iunie 2015 | 1 Comentariu

Şi zice aşa, despre Radu Banciu:

Ce ai făcut tu, bă, in viată ca să mă judeci pe mine si pe altii. Ai numărat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimută la televizor in fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Bă, intre tine si Tapălagă, il aleg intotdeauna pe Tapălagă. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urăsti pe toti.

Imi spui tu mie că am vrut, ca premier, să inchid B1Tv? Bă, idiotule, când a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule? Intreabă-l, bă, pe Păunescu si o să-ti explice. Că, pe urmă, ati trecut la mâncat frunză in Grădina Carpatilor, asta e o altă chestie. Asa se intâmplă cu viermii de mătase…

Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca să ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am făcut pentru tara asta, bă, gunoiule? Dacă poti să mergi să faci turism in toată lumea, asta mi se datorează si mie, redus mintal ce esti. Sigur că am si gresit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au văzut decât interesul lor.

Eu acum nu sunt chiar foarte sigur că blogul lui Năstase nu a fost spart … Mai multe aici.

blog-nastase-banciu

Un comentariu la “Adrian Năstase îl atacă pe Cap de Porc

  1. Alice a comentat:

    Wow, chiar pe blogul domniei-sale, care are cititori mai destepti decat… Ioan Rus (zic si eu, asa, la plesneala)… Si pe mine m-a luat la rost pentru un comentariu (extrem de) negativ, cu ani in urma, dar era ceva la modul “comentariul dumitale este la fel de marunt si insignifiant ca persoana care l-a scris”, exista inca o urma de educatie, de “clasa”.

    Puscaria dauneaza grav stilului literar, sic transit gloria mundi… 😀

    Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.