adrian nastase face inchisoare

Miercuri, 20 Iunie 2012 | 9 Comentarii

Adrian Năstase va face 2 ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă şi irevocabilă şi nu mai poate fi atacată. În 24 de ore de la publicarea sentinţei Adrian Năstase trebuie să fie încarcerat.

adrian_nastase_condamnat

Am mai scris despre Adrian Năstase mai multe articole, îmi aduc perfect aminte de perioada când era extrem de arogant şi nu vreau să mai comentez nimic deocamdată.

Lucian Bolcaş, un avocat din echipa care l-a apărat pe Adrian Năstase, a declarat la Antena 3 că se va face apel la CEDO.

Actualizare 20 Iunie 2012 – ora 23:15

Doi ofiţeri de la Cercetări Penale au ajuns la Adrian Năstase acasă. Maşina de la Cercetări Penale a intat în garajul casei. Ulterior a venit o maşină de ambulanţă care a înlocuit-o pe cea de la poliţie.

politia_la_adrian_nastase_01

Actualizare 20 Iunie 2012 – ora 23:30

Antena 3 lansează ipoteza că Adrian Năstase a încercat să se sinucidă.

adrian_nastase_zvon_sinucidere

Actualizare 20 Iunie 2012 – ora 23:39

Adrian Năstase a plecat pe targă.

adrian_nastase_pe_targa

Actualizare 20 Iunie 2012 – ora 23:50

Din cele ce aud la Antena 3 eu zic că-i circ … regizor de platou este Radu Tudor. Mircea Badea nu ştie scenariul şi pune întrebări cretine. Exemplu de întrebare: “Ce pistol a folosit ?” Răspunsul lui Radu Tudor, răspuns care vine halucinant de repede şi precis: “Pistolul de 9 mm pe care îl avea în sertarul biroului”. Mircea Badea mai întreabă: “Cum de nu s-a auzit împuşcătura din stradă, era plin de ziarişti acolo ?” Radu Tudor, completat de Victor Ciutacu, spune: “Din cauză că pereţii casei sunt foarte groşi …” Victor Ciutacu spune că vila lui Năstase este făcută trainic, după toate regulile şi de aia nu s-a auzit nimic”. Inutil de spus că Radu Tudor şi Victor Ciutacu nu aveau de unde să ştie din studio dacă cei de la faţa locului chiar nu au auzit absolut nimic. Sau poate nu era nimic de auzit ?

Radu Tudor ştie din platou că funcţiile vitale sunt stabilizate şi că speră să nu apară complicaţii la operaţia de extragere a glonţului. Radu Tudor ştie că ” … de la spital avem informaţia că pacientul are trei plăgi ca urmare a împuşcării cu un pistol de 9 mm”.

Mugur Ciuvică spune că este un gest bărbătesc pe care Adrian Năstase l-a făcut, în încercarea sa de a-şi lua viaţa. Mircea Badea evident că nu înţelege în ce anume constă bărbăţia şi spune că era bărbat dacă îi împuşca pe alţii, nu pe sine. Timp de cel puţin 30 de minute după această intervenţie Mircea Badea nu a mai fost băgat în direct, cu toate că era în studioul lui pentru emisiunea zilnică.

Sper ca înregistrările emisiunilor să fie disponibile mult timp de acum încolo pe site-ul Antena 3.

Actualizare 21 Iunie 2012 – ora 07:50

Din câte preluări de bolnavi pe targă aţi văzut, la câte dintre ele bolnavul nu avea perfuzie ? La câte dintre acestea bolnavul nu era monitorizat deloc, cu absolut nici un aparat (în imagini se vede că echipajul de pe ambulanţă era dotat cu foarte multe aparate) ? De ce “victima” nu purta mască de oxigen şi/sau de ce nu era intubat ? Şi sunt alte zeci de întrebări pe care nu are rost să le mai pun.

Una singură îmi permit în final: Este aceasta o metodă rezonabilă prin care Adrian Năstase va trece peste un moment dificil ?

Deocamdată este 1:0 pentru Traian Băsescu. Hai cu suspendarea !

Actualizare 21 Iunie 2012 – ora 11:00

Andrian Năstase este acum în stare de arest, conform legii. În această situaţie el este păzit de poliţie în spital. Potrivit aceloraşi legi, Adrian Năstase este păzit şi de către SPP. Cred că este o situaţie unică în istoria noastră, situaţie în care un om arestat (“deţinutul de la penitenciarul Rahova” – după cum spunea chiar acum crainica de la Antena 3) este păzit de SPP. Nu cred că legiuitorul a prevăzut o asemenea situaţie. Într-o situaţie comparabilă s-a aflat Mihai Razvan Ungureanu care, participant la Mişcarea Papioanelor, a fost păzit de SPP. Ce se întâmpla dacă jandarmii băteau la manifestanţi ? Se băteau SPP-iştii cu jandarmii, sau cum ?

Actualizare 21 Iunie 2012 – ora 13:00

Academia Caţavencu face băşcălie de subiect. Or fi oare băsişti ? Oamenii spun ceva şi de fularul cu care medicii de la ambulanţă au oprit sângerarea.

Deja au apărut bolile de care suferă, respectiv: hipertensiune arterială, diabet, risc ridicat de infarct, etc.

Actualizare 21 Iunie 2012 – ora 18:00

Înainte de a încerca să desluşiţi ceva prin circul mediatic puteţi revedea filmul Ticăloşii.

9 comentarii la “adrian nastase face inchisoare

 1. Avatardorin a comentat:

  Intrebare de 10 puncte: In cat timp se va imbolnavi de o boala grava ce nu va permite (sau ce va amana) intemnitarea?
  Solutie: 2,3 zile… doar traim in Romania…

  Răspunde
 2. AvatarFlorin Cazacu a comentat:

  Ieri citisem articolul respectivului bombonel, si ca omul am postat un mic comentariu despre felul cum denunta metodele securiste prin care s-a ajuns la scandalul “Ponta-gate”, zicandu-i ca el ar trebui sa fie familiar cu astfel de metode, care l-au ferit pana acum. Surpriza?! caut comentariul si descopar ca-s luat de fraier. Nu ca m-ar mira…

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Nu publica toate comentariile si in general le sterg pe cele nefavorabile. Am incercat chiar un comentariu neutru si tot nu a fost publicat. Am renuntat …

 3. AvatarCamil a comentat:

  Și când te gândești că Năstase a inventat arestările de vineri seara cu televiziune, practică preluată și de Băsescu. Totuși, cât a fost la putere PDL-ul, nu prea au fost condamnați politicieni la pușcărie. De când a venit USL au fost condamnați Voicu (PSD) la 5 ani cu executare, Năstase (PSD) la 2 ani cu executare și Mureșan (PNȚCD) la 7 ani cu executare. Suntem pe drumul cel bun, hai și cu pedeliștii Ridzi, Anastase, Udrea, Boureanu, Videanu, Flutur…

  Răspunde
 4. AvatarCamil a comentat:

  Mai țineți minte când Năstase l-a împușcat în testicule pe Ilie Sârbu? Tot, dar tot ce a făcut Năstase s-a întors împotriva lui. Vine și rândul lui Băsescu

  Răspunde
  1. Avataromrau.ro Post author a comentat:

   Iti aduci aminte cand la confruntarea televizata dintre Basescu si Nastase, Basescu ii aducea acuze lui Nastase ? Iti mai aduci aminte cand Nastase l-a intrebat pe Basescu: “Dar dovezi pentru cele afirmate, probe, aveti ?” Basescu a raspuns, si citez aproximativ: “Avem informatii, dar vom cauta probele dupa alegeri”.

   Cat priveste suspendarea, traim si vedem in direct. Personal sunt ferm convins ca il vor suspenda – nu stiu anume pentru ce, dar motive se gasesc.

 5. Avataralex a comentat:

  Care este motivul pentru care presa il prezinta pe A. Nastase ca fiind victima? Din cate stiu (chiar daca eram elev in periada 2000-2004), isi merita pe deplin soarta.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.