adrian nastase a fost eliberat conditionat

Luni, 18 Martie 2013 | 2 Comentarii

Asta este ştirea. Rămâne însă un mister de unde anume a avut 750.000 de euro cash să-i depună în contul ISC.

adrian_nastase_eliberat_conditionat

Şi mai rămân multe alte întrebări la care, probabil, nu vom afla răspuns niciodată. Una pe care o am eu sună aşa: “Cine l-a băgat în puşcărie pe Adrian Năstase?”

Şi încă o chestiune, foarte interesantă:

Completul de judecata care a analizat recursul procurorilor DNA la decizia anterioara de eliberare a fost format din judecatoarele Ioana Cleopatra Sipoteanu, Carmen Constanta Balaci si Florentina Vasilateanu, ultimele doua inlocuindu-le pe Antonela Costache si Viorica Dinu, arestate vineri dimineata sub acuzatia ca ar fi primit mita de la fratele omului de afaceri Dinel (Staicu) Nutu.

Asta tradus, înseamnă că judecătoarele care îl judecau pe Adrian Năstase erau interceptate pentru cazul Năstase (asta ca nu cumva inculpatul că dea bani la complet). Dar surpriză, ele au căzut pentru alte motive decât cel pentru care erau interceptate. Mi se pare extrem de plauzibil. Şi poate fi opera unor apropiaţi ai lui Năstase şi poate fi interpretat ca un semnal pentru cine are de înţeles ceva. Rămâne ca evenimentele ulterioare să confirme sau să infirme ipoteza.

Cel mai mult mă distreză cei care cred că Băsescu, singur, a pus la cale tot acest circ cu Adrian Năstase.

Actualizare: Eliberarea se face în direct, pe absolut toate posturile TV.

adrian_nastase_eliberat_in_direct

adrian_nastase_eliberat_in_direct_1

Tot de transmisiunea în direct a eliberării a mai beneficiat Nuţu Cămătaru.

Spre deosebire de Adrian Năstase, care va pleca din penitenciar într-un MercedesVolkswagen Touareg, Cămătaru a plecat călare pe un cal.

2 comentarii la “adrian nastase a fost eliberat conditionat

  1. AvatarFrana de motor a comentat:

    Eh, eram sigur ca il elibereaza astia(care l-au bagat). Probabil se intoarce la furat. Sunt consolat de mult cu genul asta de oameni care, (virgula) chiar se numesc oameni. Parul sa ne stea bine si sa traim bine…. nu mult dar bine.

    Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.