activitate stiintifica la puscarie

Joi, 24 Ianuarie 2013 | 2 Comentarii

Toată lumea ştie că Adrian Năstase a fost băgat la puşcărie pentru ceva. Nu e foarte clar pentru ce, dar e limpede faptul că omul e acolo, după gratii, la Jilava. A încercat el o schemă cu sânge, dar se pare că nu i-a ieşit. E bine, e rău, nu pot să mă pronunţ. Ştiu, Băsescu e vinovat.

blog_adrian_nastase

Ceea ce mă uimeşte zilnic este cum domnul Adrian Năstase e prezent în viaţa publică. El scrie editoriale la Jurnalul Naţional, scrie pe blog. Aflăm că a scris articole ştiinţifice, o carte, etc. La modul cum se întâmplă lucrurile e clar că are acces la un computer. Şi are acces foarte mult timp, fiindcă este informat la zi cu toate evenimentele importante.

Sigur, nu vreau să greşesc, dar are cumva un laptop şi un Internet mobil în celulă? Sau la sala de lectură? Nu de alta dar sunt oameni poate la fel de deştepţi, care plătesc pentru casă şi masă, nu stau şi o ard deontologic pe banii statului. Cu telefon mobil ştiam că nu e voie în închisoare, cu toate că marile ţepe cu bani trimişi prin Western Union din puşcărie s-au tras.

Legat de partea ştiinţifică a lucrurilor, sunt oameni care sunt în libertate şi cu acces la toate resursele bibliografice posibile nu reuşesc să scrie o carte în 5 ani. Nu o carte într-o lună … Să nu uităm că şi soţii Ceauşescu au scris foarte multe cărţi.

Deci, are Adrian Năstase laptop şi acces la Internet în închisoare?

2 comentarii la “activitate stiintifica la puscarie

  1. Avatargabi a comentat:

    sa zicem ca a acceptat sa intre la zdup fara taraboi, dar a pus cateva conditii esentiale… prietenii lui au incercat si schema cu sangele, dar nu a dospit cum trebuia.

    Răspunde
  2. Pingback: pe cine a suparat adrian nastase | OmRau - Blog de om nervos

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.