actiunile apple se simt rau

Marţi, 28 Ianuarie 2014 | 5 Comentarii

Acţiunile Apple au scăzut astăzi într-un mod spectaculos. Se pare că şocul se datorează vânzării de către investitori a unui număr mare de acţiuni.

actiuni-apple-20140128

Un astfel de investitor este şi Donald Trump, care spunea mai demult că atâta timp cât Apple se va încăpăţâna să menţină ecranul mic, adică mai mic decât ecranul de la Samsung, vor pierde lupta în piaţă. Supărat, Donald Trump spune că el şi-a vândut toate acţiunile pe care le deţinea la Apple.

donald-trump-actiuni-apple

Şi ghici de se întâmplă cu acţiunile unei firme când un om recunoscut pentru simţul pieţei anunţă că a vândut acţiunile la acea firmă? Sigur, poate fi şi teatru scurt, fraierii muşcă şi se reped să vândă şi după 10 zile când acţiunile scad la jumătate, cel care a făcut anunţul se apucă să cumpere masiv. Poate fi şi marketing, dar poate fi şi supărare sinceră.

De ce cred eu că Donald Trump nu are telefon Samsung?

5 comentarii la “actiunile apple se simt rau

  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Nu, e contul meu … Incearca sa fii relevant in comentarii. Daca nu poti, nu trebuie neaparat sa comentezi. Daca nu iti place ce scriu, din nou nu e cu suparare. Mergi in alta parte, esti un om liber.

   Iti place comentariul? Thumb up 3 Thumb down 0

 1. Mihai a comentat:

  Da…scuze, am exagerat. Cred. Cu conturile false de facebook, twitter si ce site-uri de 2 bani mai sunt pe internetul asta nu de rautate am amintit, ci pentru ca eu sincer nu cred ca Donald Trump sau Barack Obama sau numeste tu pe cine vrei ar fi atat de prost sa piarda timpul lui pretios sa-si creeze cont de kkt si sa se apuce sa posteze orice (prostie sa nu, nu conteaza) si sa se compromita pentru intotdeauna ! Eu zic ca nu exista om cu capul pe umeri care sa faca ce zici ca a facut Donald Trump.
  Imi cer scuze de interventie.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Cred ca traiesti intr-un univers paralel. Oamenii astia au in spate echipe … din cand in cand mai posteaza si ei de pe ipad sau iphone. Donald Trump pune regulat in contul lui de Facebook filmulete scurte de 1 minut in care isi exprima punctul de vedere legat de un anume subiect cald. Si un typo intr-un mesaj trimis de pe telefon nu e un capat de tara. Important e mesajul transmis. Este si un interviu cu el in care explica de ce ii plac ecranele mai mari la telefoane. Si uite si pe Facebook ce scria atunci: https://m.facebook.com/DonaldTrump/posts/10152775849615725

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Mihai a comentat:

  Ca sa ne dam seama daca e Donald Trump sau nu hai sa analizam chiar primele cuvinte din prima fraza: “I predicted Apple’s stock fall”. Adica CUM? “Eu prezis caderea stocurilor Apple”? Sau corect ar fi fost “I have predicted…”? Ce zici ?
  Eu zic ca Donaldul tau e un idiot, nicidecum Trump.

  Iti place comentariul? Thumb up 2 Thumb down 1

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.