accura 2014 rlx

Joi, 17 Octombrie 2013 | 3 Comentarii

Honda Accura este o maşină de lux. Modelul Accura 2014 RLX este echipat cu un sistem de virare a roţilor din spate (Precision AWS – All Wheel Steering), independent pentru fiecare roată. Sigur, motorul este de 3,5l – se presupune că dacă ai avut bani să o cumperi ai şi bani de impozit, asta dacă nu cumva stai la garsonieră, ai cartelă pre-pay şi nu mai ai credit şi bagi benzină de 100 de lei pe lună. Ideea e să urmărim un pic, din punct de vedere tehnic, ce au putut face nişte oameni dibaci:

Sistemul e until pentru că reduce uzura pneurilor, îmbunătăţeşte stabilitatea în viraje, dar probabil că sunt şi alte lucruri bune pe care eu nu le văd la acest moment.

accura_2014_rlx_cockpit

Preţul porneşte de la 50.000 USD, dar în mod clar la noi va ajunge tot la 50.000, dar de Euro … Şi da, are un portbagaj generos :).

3 comentarii la “accura 2014 rlx

 1. Florin a comentat:

  Accura din câte îmi amintesc este o marcă foarte apreciată în state iar aia sigur știu ceva ce noi nu știm.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  1. omrau.ro Post author a comentat:

   În general maşinile japoneze sunt cunoscute pentru fiabilitate. Ştiu o Toyota din 1984 (!) cu servodirecţie, aer condiţionat şi geamuri electrice care funcţionează şi astăzi.

   Iti place comentariul? Thumb up 1 Thumb down 0

 2. Mihai a comentat:

  Loganul meu a ruginit complet dupa 7 ani de la achizitie ! Daca stiam cu siguranta imi luam masina japoneza second hand.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.