accidente nedorite

Marţi, 13 Mai 2014 | 1 Comentariu

Astăzi, marţi 13, ISU a organizat la nivel naţional o acţiune pentru informare publică în sensul prevenirii accidentelor nedorite. Accidentele dorite nu are nici un sens să le previi …

Accident = Accidentul este un eveniment neprevăzut și neintenționat care apare datorită unei acțiuni fără intenție și aparent fără cauze dar care are efecte vizibile.

Lucrurile sunt cu mult mai extinse decât vă puteţi imagina, există firme de asigurări care vă asigură în cazul unor accidente nedorite.

uniqua-accidente-nedorite

Şi de la lumânări se pot produce “accidente nedorite“.

Turţurii sunt, de asemenea, un pericol, dacă pompierii nu îi dau jos de pe acoperişuri, pentru prevenirea, aţi ghicit, accidentelor nedorite.

Ţurţuri daţi jos de pompieri

Un pericol în aceste zile, cu temperaturi primăvăratice, îl constituie căderea ţurţurilor de gheaţă de pe acoperişuri. Nu de puţine ori ştirile au făcut referiri la persoane rănite grav de ţurţurii topişi de razele soarelui. Pentru a evita accidente nedorite, conducerea şcolii “Elena Cuza” de pe bulevardul Decebal, din Piatra Neamţ, a solicitat, luni, ajutorul pompierilor. Aceştia au intervenit cu o autospecială de salvare de la înălţime şi timp de o oră şi jumătate au muncit la dat jos ţurţurii.

Şi în viaţa de cuplu pot apărea accidente nedorite.

In viata se intampla si “accidente” nedorite. Apar tentatii de tot soiul. Nu sunt absurda. Cu toate ca, aceste “accidente” sau “ispite”, sunt de fapt greseli rezultate din superficialitate.

Ajunge … Căutaţi să vedeţi că e plin netul de accidente nedorite.

Un comentariu la “accidente nedorite

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.