abonaţii sunt nişte fraieri

Luni, 24 Noiembrie 2014 | 2 Comentarii

Absolut toate companiile de telefonie de la noi tratează în mod diferit abonaţii faţă de posesorii de cartele preplătite. Mai nou, Vodafone anunţă o cartelă cu absolut totul nelimitat (în afară de net şi minute internaţionale pe mobil) cu doar 9 Euro pe lună (fără TVA), adica 50 lei pe lună. Oferta arată aşa:

cartela-vodafone-nelimitat

Cartela Vodafone Nelimitat 9

Primesti:

– Nelimitat minute si SMS in Vodafone
– Nelimitat minute si SMS in orice retea nationala si international fix
– 200 minute international mobil
– 1.5GB traffic de date

Detalii oferta:

Minutele nelimitate sunt valabile catre retelele international fix din Austria, Belgia, Cipru, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria si retelele fixe si mobile din SUA si Canada.

Cele 200 de minute international mobil sunt valabile catre retelele din Italia, Spania, Marea Britanie, Franta, Germania, Portugalia si Ungaria

Activarea cartelei se va face in urma primului apel efectuat. La activare se aloca automat beneficiile extraoptiunii, valabile 30 de zile.

Întrebarea este una simplă, şi se adresează abonaţilor: cum te simţi atunci când vezi o astfel de ştire? Sau când tu, ca abonat de 15 ani, ai obţinut la “fidelizare” un abonament similar, dar cu 15 Euro pe lună?

2 comentarii la “abonaţii sunt nişte fraieri

 1. AvatarGicu de la cazane a comentat:

  N-ai zis nimic nou!

  Pana acum circa 3 ani aveam un abonament Orange cu 100 minute in retea incluse (atentie, in retea, nu e o greseala) cu 10 Euro pe luna. Minute aditionale la 10 centi ! Deci o tzeapa ordinara, dar asta aveam sa aflu doar mai tarziu. Recunosc ca si eu eram cam nepasator, nu vorbeam mai deloc doar primeam apeluri mai degraba, plateam factura de vreo 50 lei si in rest nimic interesant. Pana intr-o zi trec pe langa un shop Orange si vad in vitrina: cartela prepay, 3000 minute in retea, numaistiu cate nationale, etc, fara obligatii bineinteles. Atunci mi-am dat seama ca nesimtitii imi trimiteau lunar factura si in rest taceau din gura, stiau ca imi dadeau tzeapa dar nu suflau nici o vorba, nici o reclama cu oferte noi in plic cu factura.

  O vorba straveche: nu e prost cel care vinde, ci cel care cumpara ! Se include si subsemnatul.

  Răspunde
 2. Avatarreincarcarero a comentat:

  este un lucru stiut de cand exista telefonia mobila in Romania…ofertele la abonament sunt intotdeauna mai slabe decat cele de prepay. Singurul avantaj este ca iti poti achizitiona un telefon la un pret mai bun.

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.