a trecut un an

Duminică, 23 Decembrie 2012 | 3 Comentarii

A trecut un an de la primul articol scris pe acest blog. Pe 22 decembrie 2011 prindea contur un proiect gândit de mai mult timp, dar lasat în sertar din lipsă acută de timp. Problema timpului care nu ajunge niciodată nu s-a rezolvat.

Pot să spun că după 504 articole scrise am primit comentarii – de obicei civilizate, de la suficienţi cititori. Site-ul nu a fost promovat în nici un mod, cu excepţia clasicelor Share pe Facebook.

Am scris documentat şi argumentat, lucru extrem de greu şi un mare consumator de timp. Un articol bun se scrie în 30-120 minute şi se citeşte în maxim 5 minute. Aceste 5 minute îi determină pe unii cititori să creadă că tot 5 minute a durat şi scrierea acelui articol. Nimic mai fals.

prajitura

Cele mai bune articole le găsiţi grupate la secţiunea Best of blog. Sper ca noul an să îmi permită să scriu mai mult şi mai bine. Voi evita lucrurile simple, lucruri care atrag de obicei şi cititori simpli. Pentru ei scriu alţii şi nu are rost să intru în concurenţă cu ei.

Ce aduc în plus faţă de alte site-uri similare? În primul rând, un punct de vedere original şi argumentat despre un anume subiect poate face diferenţa. Nu voi copia conţinut pentru simplul motiv că dacă cineva doreşte să citească acel ceva trebuie să meargă la sursă. De unde mă informez? Am mai scris despre surse de informaţie – le voi folosi în continuare.

Nu tot ceea ce apare în spaţiul public este şi interpretat corect, iar uneori informaţii preţioase se pierd în mulţimea de ştiri inutile. Am reuşit în acest an care a trecut să identific asemenea informaţii şi cred ca o voi putea face şi în continuare. Sigur, asta cere timp …

Le mulţumesc în primul rând celor care m-au citit şi continuă să o facă, le mulţumesc celor care au exprimat puncte de vedere. Le mulţumesc şi celor care au citit şi nu le-a plăcut – este normal, nu putem gândi toţi la fel.

Ce este sigur – voi încerca să scriu cât mai interesant, nu neapărat mult, dar pe teme interesante.

3 comentarii la “a trecut un an

 1. sorin a comentat:

  La mulți ani
  Acest blog, mi-a dat multe informații interesante (filtrate de mintea unui om, cu prea multă carte, ar spune unii)
  Sărbători fericite, un an nou cu multe articole faine și ceea ce e cel mai important, să fim sănatoși.

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.