8 martie formal

Joi, 8 Martie 2012 | 4 Comentarii

Sunt un personaj puţin sensibil … spun unii. Ăsta este şi motivul pentru care nu mă pricep la “vrăjit”. Aspectul include desigur şi compusul de mesaje, de orice fel, pentru ocazii mai mult sau mai puţin festive.

Din motivele expuse mai sus am fost nevoit ca, pentru această zi, să plagiez nişte mesaje de pe net.

1. “Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Fie ca primavara iubirii sa va/iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va/Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos.”

2. “Ziua de 8 Martie imi ofera prilejul potrivit pentru a-ti spune cat de mult insemni pentru mine. Vreau sa-ti multumesc pentru tot ceea ce am invatat de la tine: cum sa daruiesc neconditionat, cum sa am increde in mine.”

3. “Primavara … anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum din ziua de 8 Martie momentul cel mai plin de feminitate, zambete si caldura sufleteasca!”

4. “Vreau sa te fac fericita, esti dragostea mea, te iubesc cum iarba iubeste apa, cum frunzele iubesc razele soarelui, tu esti tot ce imi doresc, tot ce inseamna fericire pentru mine.”

Mesaje de acest fel se găsesc peste tot. Unii se pricep să le compună singuri. Oricine le poate recita cu talent, la momentul potrivit. Chiar şi fără să simtă absolut nimic pentru persoana care ascultă.

poza_8_martie_2012

Cum reuşim să facem diferenţa ? O floare / un buchet de flori / un ghiveci cu flori / un inel / un colier ataşate de partea audio aduc un plus mesajului ? Reuşesc toate astea împreună să facă diferenţa ?

În mod foarte clar, dacă nu reciţi o poezie, nu aduci un braţ de flori, eşti bădăran, insensibil, prost crescut … şi este sigur că nu o iubeşti. Eventual poţi fi bănuit că ai recitat versurile la altă masă !

De ce punem atât de mult accent pe partea formală a lucrurilor şi uităm de aspectele mult mai profunde ale existenţei noastre ?

4 comentarii la “8 martie formal

  1. omrau.ro Post author a comentat:

   Din motive care tin de nivelul de pregatire al locuitorilor acestei tari, momentan mesajele sunt moderate.

   Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

 1. Maria a comentat:

  Dragii mei, acu la varsta a3a, recunosc cam tarziu,mi-am dat seama cat de fericiti ii face anul calendaristic pe dragii nostri comercianti.
  Fie ca e sefeul valentin sau dragul beti, fie ca e unica si mai putin sarbatorita in alte zone, zi de 8 Martie, fie ca e vestitul iepurila care ne ureaza sa pastem fericiti, imediat ce da coltul ierbii..si lista ar putea continua…La toate aceste minunate sarbatori inventate de unii sau de altii, noi micii contribuabili suntem nevoiti sa le tinem pasul si sa apelam de fiecare data la buzunarul si asa golut si sa-i facem pe altii fericiti.
  In concluzie facem schimb de marfuri, le oferim din obligatie sau din placere….???

  Iti place comentariul? Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Ai o altă opinie? O poți scrie aici!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.